Plus reisbegeleid(st)ers gezocht

Vind jij het leuk om het mensen naar de zin te maken en houd je ook nog van reizen? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar reisbegeleid(st)ers!

Plus organiseert per jaar verschillende cruises voor haar lezers. Op de meeste cruises gaat er één, twee of zelfs een team aan Plusbegeleiding mee. Ons team is toe aan uitbreiding.

MS Astoria

Wat wordt er van je verwacht?
In eerste plaats ben je het visitekaartje van Plus, je bent representatief, communicatief en flexibel. Je kunt zowel alleen als in een groep goed functioneren in de rol als begeleider en je bent in staat je eigen belangen ondergeschikt te stellen aan de wensen van de passagier. Je spreekt in ieder geval vloeiend Nederlands, daarnaast spreek je ook heel goed Engels. Service en gemak staan bij Plus namelijk hoog in het vaandel en daarbij hoort het vertalen van de gidsen tijdens excursies.

Je rol als begeleider gaat in bij het verzamelpunt van de groep (opstapplaats bus, verzamelplaats luchthaven etc) en stopt pas als alle passagiers weer met een koffer vol mooie herinneringen naar huis zijn. In de tussentijd ben je aanspreekpunt, help je de gasten waar nodig, begeleidt je excursies, en voer je alle verdere voorkomende werkzaamheden uit...........Heb je daarnaast nog een talent dat je graag met de passagiers wil delen, in de vorm van een workshop, een spelactiviteit, een sportsessie…dan is de rol van reisbegeleid(st)er je op het lijf geschreven.

Kortom: je stelt alles in het werk om onze passagiers de reis van hun leven te bezorgen.

Wij zijn op zoek naar reisbegeleiders

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar: reizen@plusmagazine.nl.