Individuele reizen met Plus op reis

Wilt u zelf uw vakantieland ontdekken, maar met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis? Maak dan een individuele reis met Plus op reis individueel!

Individuele reizen met Plus op reis

 

Heeft u altijd al een treinreis door de spectaculaire Rocky Mountains willen maken, van Wenen naar Budapest willen fietsen of Umbrië "het land van Franciscus van Assisi" willen ontdekken? En wilt u die reis zelf maken, maar wel met de voordelen van een goed georganiseerde reis? Dan zijn de individuele reizen met Plus op reis iets voor u! We hebben verschillende soorten: treinreizen, rondreizen, fietsvakanties, fietscruises, wandelvakanties en charmehotels.

Alle logistieke zaken, zoals het vervoer en het verblijf, zijn voor u geregeld tijdens een individuele reis. We hebben de mooiste routes uitgestippeld, waardoor u zeker langs alle hoogtepunten van uw vakantieland komt. Ook hebben we vaak enkele mooie excursies opgenomen. U hoeft dus niets te regelen, zich nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten. Als een moderne ontdekkingsreiziger!

• Alle vrijheid om een land op úw manier te ontdekken
• Een vooraf bepaalde route, zodat u het mooiste van een land optimaal ontdekt
• Alle logistieke zaken, zoals het vervoer en verblijf, zijn voor u geregeld
• Vaak zijn enkele excursies inclusief en vaak kunt u excursies bijboeken
• Inclusief routekaart (wandel- en fietsvakanties)